Ulla knudsen

Cookie- og privatlivspolitik


Introduktion

Når du besøger min website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre mit

indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles

oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har jeg

uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.


Cookies

Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med

det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke

indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde

hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få

adgang til.


Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du

benytter min website indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm.

tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser,

registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din

computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på

(interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne

behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i

forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.


Sikkerhed

Jeg behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning,

herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette

formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt

bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i

øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst

sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de

services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne

til at optimere min services og indhold.


Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de

ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for

opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.


Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og

alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke

tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af

annoncering.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler

udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg

anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format

(dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også

tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles

om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:

ergoterapeut@ullaknudsen.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du

også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen

af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.


Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Ulla Knudsen

Ådalen 13B, st. tv.

6600 Vejen

Telefon: 28941960

Email: ergoterapeut@ullaknudsen.dk