NADA Café eller NADA som supplerende behandling

Hjælp til indre ro og balance

NADA er godt som supplement til anden behandling og er med til at afstresse krop og psyke. NADA skaber kontakt til vores eget selvberoligende system, danner grundlag for refleksion og hjælper til at finde indre ro og balance. Du får hermed mere overskud til at arbejde med dig selv. NADA tilbydes i klinikken til NADA Café, eller som supplement til enten zoneterapeutisk behandling eller i et trivselsforløb. Der kan også sætte magnetiske kugler, i stedet for nåle, eller imellem behandlingerne.

Effektiv behandlingsform mod angst

  • Lider du af angst?
  • Er du forælder til et barn med angst eller anden form for mistrivsel?
  • Løber du for stærkt i hverdagen og føler dig presset?
  • Føler du dig stresset, med tankemylder, uro og søvnproblemer?
  • Har du behov for lidt ekstra ressourcer efter sygdom eller en svær periode i dit liv?

Så kan NADA være noget for dig!

Hvordan foregår NADA Café

  • Du og de øvrige deltagere sidder på stole i et stille lokale. Efter tur sættes der 5 nåle i hvert øre.
  • Når nålene er sat i, guider jeg dig og de øvrige deltagere til at ligge i en afslappende stilling på en måtte, på gulvet. Stillingen er god til at få ryggen til at slappe af, give slip på spændinger og få ny energi. Stillingen er også fantastisk til at arbejde med dit åndedræt og din psoas muskel (dybe hoftebøjer). Er denne stilling ikke behagelig, guider jeg individuelt.
  • Der vil være afdæmpet musik og hyggelig belysning. Behandlingen er med ca. 15 min. rolig guidning af åndedrættet, samt ca. 30 min. i ro, mens nålene virker. Efter 45 min. i alt tager jeg nålene ud efter tur.
  • Jeg skænker en kop beroligende NADA te, der understøtter behandlingen, bagefter.
  • Der er mulighed for sparring eller deling af oplevelser, efter behandlingen. Men NADA Caféen er et frirum, hvor du ikke behøver at fortælle noget om dig selv i gruppen, ligesom der ikke er krav om samtale omkring årsag til ønsket om at modtage Nada.

Praktiske oplysninger:

Sted: Ulla Knudsen (hos Kiropraktisk Klinik Vejen), Ådalen 13B, st. tv., 6600 Vejen.

Tid:  Der er ikke planlagt NADA Café pt., men kontakt mig endelig ved interesse, eller hvis du kan samle en gruppe á minimum 5 personer. Du kan altid tilkøbe NADA som supplerende behandling individuelt.

Alder: 14+ år

Betingelser: Man køber et klippekort til alle 5 gange. Caféen afholdes KUN ved minimum 5 deltagere, mhp. at opnå en god dynamisk energi. Tilmelding er bindende. Er der minimum 5 deltagere til hele forløbet men flere pladser, åbnes for mulighed for “Drop in”. Der er dog plads til max 8 deltagere.

Pris: 545 kr. for klippekort a` 5 gange. (“drop-in” pris pr. gang: 129 kr.)

Tilmelding: Kontakt mig.

Menu