Fod- eller ansigtszoneterapi til børn og voksne

Hvad er Zoneterapi?

Ved Zoneterapi gives der trykpåvirkninger på reflekszoner på og under fødderne eller i ansigtet for at forbedre funktionen et andet sted i kroppen. Væv og organer overalt i kroppen påvirkes, så der opnås en stabiliserende effekt, og kroppens egne selvhelbredende kræfter styrkes. Zoneterapi kan ikke helbrede, men afhjælpe gener samt skabe balance i krop og psyke. Smerter lindres og almen sundhed fremmes. Det skyldes, at man ved stimulering af punkter og zoner på fødder og / eller i ansigtet påvirker både centralnervesystem, kredsløb, hormoner, organer, meridianer, muskler og led.

Kroppens ubalancer, fysiske som psykiske, afspejler sig i både fødder og ansigt. Sammen med din historie, kan der ses sammenhænge i livsstil, symptomer og fund, hvorudfra jeg kan give dig en målrettet behandling.

Jeg kigger jeg på det hele menneske og hver enkelts situation, med fokus på gener, mulige årsager hertil samt kroppens egne selvhelbredende kræfter, hjulpet på vej af Zoneterapien. Derudover har jeg lang erfaring som ergoterapeut samt personlig erfaring med selvudvikling, hvilket jeg gerne deler ud af, med brug af en god situationsfornemmelse. Jeg støtter dig hermed i at finde frem til eventuelle andre tiltag.

Hvad kan zoneterapi afhjælpe?

Både den traditionelle fodzoneterapi og ansigtsterapi er gavnlig ved nedenstående gener. Er du ny klient, vil jeg anbefale at starte med fodzoneterapi. Ansigtsterapi er særligt effektiv i tilfælde af symptomer på angst, stress og søvnproblemer.

Astma og allergi

Fertilitet, graviditet og fødsel

Fordøjelsesproblemer og urinvejslidelser

Hovedpine og migræne

Koliksymptomer og ondt i maven

Kræft – til lindring af bivirkninger

Luftvejsproblemer

Menstruationssmerter og hormonelle ubalancer

Smerter i muskler og led

Stofskifteproblemer

Stress

Søvnproblemer

Øresmerter

Reaktioner efter Zoneterapi:

Efter en zoneterapibehandling, er det positivt, hvis kroppen reagerer. En forværring af dine symptomer eller et dyk i din almene tilstand, umiddelbart efter behandlingen, er tegn på en  “oprydningsproces”, og du vil opleve, at du får det bedre efterfølgende.

Kulde

Kvalme

Midlertidig utilpashed

Midlertidig opblusning af gamle sygdomme

Prikkende fornemmelse i kroppen

Sekreter fra næsen

Små udbrud af eksem og lignende

Svimmelhed

Ændringer i afføring – både i hyppighed, lugt og konsistens

Øget træthed

Øget svedsekretion

Øget vandladning samt lugtende eller uklar urin

Mange føler sig også rigtig godt tilpas efter en behandling og oplever:

Velvære og afslappethed i hele kroppen

Mere energi, bedre overskud og ro på tankerne

Følelsesforløsning

Forbedret søvn

Praktiske oplysninger Zoneterapi (fod/ansigt)

Husk at medbringe:

Et lagen

Et stort håndklæde

Evt. eget tæppe

Husk venligst også:

At tage løse bukser på

At undlade makeup (ved ansigtszoneterapi)

At barbere dig (ved ansigtszoneterapi)

Når du har fået Zoneterapi, er det vigtigt at drikke rigeligt med væske, helst i form af vand, da kroppen renser ud. Dette gælder både efter traditionel zoneterapi på fødderne samt ved ansigtszoneterapi.

Ved første behandling sætter jeg ekstra tid af til dig. Hermed er der mulighed for en samtale om det, du kommer med, så jeg kan planlægge en målrettet behandling bedst muligt. Under selve behandlingen er det bedst, at du tager imod uden for meget samtale. På denne måde kan du bedst mærke din krop og behandlingens effekt samt blive helt afslappet. Samtidig har jeg al min fokus på at bruge min energi i behandlingen, gennem mine hænder, for at opnå bedst mulige resultat. Jeg fortæller gerne efter behandlingen, hvad jeg overordnet har fundet samt behandlet, og vi kan drøfte, hvad du selv kan gøre.

Mange oplever effekt allerede efter første behandling, men for at gøre en forskel skal der flere behandlinger til. Jo større ubalancer, der er, og jo længere tid, de har varet, desto mere behandling er nødvendig. Jeg vil, som minimum, anbefale forløb a` 3 – 5 behandlinger.  Oplever du herefter ingen effekt, vil jeg anbefale dig andre behandlingsformer, medmindre du nyder Zoneterapien udelukkende for velværens skyld. Ofte er der brug for vedligeholdende behandling. Lad mig vide, hvilke reaktioner, du mærker.

Jeg anbefaler, at der minimum går en uge mellem behandlingerne for større børn og voksne, men 3 dage mellem behandlingerne for din baby. Kroppen skal nå at reagere på Zoneterapien og sætte gang i egne selvhelbredende kræfter. Opleves en forværring af symptomer, skal der mærkes en bedring igen, inden næste behandling. Ansigts zoneterapi anbefales til børn, der er store nok til at ligge stille.

Jeg har god erfaring med at tilbyde zoneterapi som supplerende behandling i mine trivselsforløb til børn og unge. Ønskes NADA øreakupunktur som supplerende behandling samtidig med zoneterapi, er dette muligt.

Menu