Zoneterapi til børn og voksne

Hvad er Zoneterapi?

Ved Zoneterapi gives der trykpåvirkninger på reflekszoner på og under fødderne for at forbedre funktionen et andet sted i kroppen. Væv og organer overalt i kroppen påvirkes, så der opnås en stabiliserende effekt, og kroppens egne selvhelbredende kræfter styrkes. Zoneterapi kan ikke helbrede, men afhjælpe gener samt skabe balance i krop og psyke. Smerter lindres og almen sundhed fremmes.

Jeg kigger jeg på det hele menneske og hver enkelts situation, med fokus på gener, mulige årsager hertil samt kroppens egne selvhelbredende kræfter, hjulpet på vej af Zoneterapien. Derudover har jeg lang erfaring som ergoterapeut samt personlig erfaring med selvudvikling, hvilket jeg gerne deler ud af, med brug af en god situationsfornemmelse. Jeg støtter dig hermed i at finde frem til eventuelle andre tiltag.

Hvad kan zoneterapi afhjælpe?

Astma og allergi

Fertilitet, graviditet og fødsel

Fordøjelsesproblemer og urinvejslidelser

Hovedpine og migræne

Koliksymptomer og ondt i maven

Kræft – til lindring af bivirkninger

Luftvejsproblemer

Menstruationssmerter og hormonelle ubalancer

Smerter i muskler og led

Stofskifteproblemer

Stress

Søvnproblemer

Øresmerter

Reaktioner efter Zoneterapi:

Efter en zoneterapibehandling, er det positivt, hvis kroppen reagerer. En forværring af dine symptomer eller et dyk i din almene tilstand, umiddelbart efter behandlingen, er tegn på en  “oprydningsproces”, og du vil opleve, at du får det bedre efterfølgende.

Kulde

Kvalme

Midlertidig utilpashed

Midlertidig opblusning af gamle sygdomme

Prikkende fornemmelse i kroppen

Sekreter fra næsen

Små udbrud af eksem og lignende

Svimmelhed

Ændringer i afføring – både i hyppighed, lugt og konsistens

Øget træthed

Øget svedsekretion

Øget vandladning samt lugtende eller uklar urin

Mange føler sig også rigtig godt tilpas efter en behandling og oplever:

Velvære og afslappethed i hele kroppen

Mere energi, bedre overskud og ro på tankerne

Følelsesforløsning

Forbedret søvn

Praktiske oplysninger

Husk at medbringe:

Et lagen

Et stort håndklæde

Eget tæppe

Tag løse bukser på

Når du har fået Zoneterapi, er det vigtigt at drikke rigeligt med væske, helst i form af vand, da kroppen renser ud.

Mange oplever effekt allerede efter første behandling, men andre gange skal der flere behandlinger til. Jo større ubalancer, der er, og jo længere tid, de har varet, desto mere behandling er nødvendig. Jeg vil, som minimum, anbefale forløb a` 3 – 5 behandlinger.  Oplever du herefter ingen effekt, vil jeg anbefale dig andre behandlingsformer, medmindre du nyder Zoneterapien udelukkende for velværens skyld. Lad mig vide, hvilke reaktioner, du mærker.

Jeg anbefaler, at der minimum går en uge mellem behandlingerne. Din krop skal nå at reagere på Zoneterapien og sætte gang i egne selvhelbredende kræfter. Oplever du en forværring af symptomer, skal du mærke en bedring igen, inden næste behandling.

Jeg har god erfaring med at tilbyde zoneterapi som supplerende behandling i mine trivselsforløb til børn, unge og voksne med angst. Zoneterapiforløb kan derfor tilkøbes trivselsforløbene a` 5 eller 10 gange. I de større trivsels pakkeforløb er zoneterapibehandlinger inkluderet.

Menu