Behandling af angst med zoneterapi børn og voksne

Til dig der føler dig hæmmet i hverdagen

Behandling af angst med zoneterapi er for dig, der føler dig hæmmet i hverdagen grundet angst. Zoneterapi er en alternativ behandlingsform, hvor man ved hjælp af forskellige kombinationer af massage og tryk under foden, kan påvirke organer og områder i kroppen. Zoneterapi er en behagelig behandlingsform, som får din krop til at slappe af. Når din krop er helt afslappet, er den også mest modtagelig overfor behandling og bliver derved i stand til at hjælpe sig selv og skabe balance i kroppen.

Zoneterapi kan være medvirkende til at hjælpe voksne og unge, der lider af angst, og den hjælper dig til at slappe af og få et mere klart syn på den situation, du er i.

Effektiv behandlingsform mod angst

Når kroppen bliver udsat for noget, hjernen anser som farligt, går den i alarmberedskab. Dette gør den for at beskytte sig selv mod en udefrakommende fare. Nervesystemet sender stresshormoner ud i kroppen for at tilføre ekstra energi, så man hurtigt kan flygte eller kæmpe. Dette kan medføre muskelspændinger, trykken for brystet, svimmelhed eller uro i kroppen.

Langt de fleste har på et eller andet tidspunkt oplevet disse symptomer, men som flygtige symptomer der hurtigt forsvandt igen. Oplever du tilbagevendende symptomer i en længere periode, kan det sætte sig permanent i kroppen, hvilket er tilfældet hos mennesker med angst.

Zoneterapi er en særdeles effektiv behandlingsform mod angst, fordi behandlingen der gives med trykpåvirkninger på reflekszoner på og under fødderne kan få dig til at slappe af og give slip. Mange oplever også, at behandling af angst med zoneterapi kan give en form for tilfredsstillelse og lykkerus, fordi den samtidig giver ro i kroppen og forbedrer funktionen et andet sted i kroppen

Sådan kan zoneterapi hjælpe dig

Døjer du med angst og oplever du, at det invaliderer dit liv, så kan zoneterapi måske være den rette hjælp for dig. Zoneterapi er afslappende, og behandlingen virker meget beroligende, så du igen bliver rolig og tryg ved din krops reaktioner og signaler.

Zoneterapi får dig til at slappe af både fysisk og psykisk. Behandlingen giver dig mere ro i kroppen, samtidig med at den hjælper dig til et højere energiniveau. Det betyder, at du får større overskud i hverdagen.

Målet med zoneterapien er at genoprette en god balance i din krop og din hverdag. Går du som klient aktiv ind i processen, vil du med stor sandsynlighed efter ganske få gange opleve en forbedring.

Zoneterapi til dig der oplever angst

Når du modtager zoneterapi hos mig, vil du opleve en øjeblikkelig og naturlig ro med den positive effekt, at angst ikke fylder hele din hverdag op.

Zoneterapi kan frigive helende energi, når man masserer bestemte reflekszoner, der er særligt ømme eller spændte. Den helende energi vil først og fremmest forbedre funktionen i de indre organer, der er knyttet til de pågældende reflekszoner på foden, men behandlingen vil også genoprette energibalancen i resten af kroppen. Selve massagen skaber afslapning og velvære, hvilket er god behandling mod angst.

Reaktioner efter Zoneterapi:

Efter en zoneterapibehandling, er det positivt, hvis kroppen reagerer. En forværring af dine symptomer eller et dyk i din almene tilstand, umiddelbart efter behandlingen, er tegn på en  “oprydningsproces”, og du vil opleve, at du får det bedre efterfølgende.

Kulde

Kvalme

Midlertidig utilpashed

Midlertidig opblusning af gamle sygdomme

Prikkende fornemmelse i kroppen

Sekreter fra næsen

Små udbrud af eksem og lignende

Svimmelhed

Ændringer i afføring – både i hyppighed, lugt og konsistens

Øget træthed

Øget svedsekretion

Øget vandladning samt lugtende eller uklar urin

Mange føler sig også rigtig godt tilpas efter en behandling og oplever:

Velvære og afslappethed i hele kroppen

Mere energi, bedre overskud og ro på tankerne

Følelsesforløsning

Forbedret søvn

Kontakt mig og hør, hvordan jeg kan hjælpe dig

Ønsker du alternativ behandling af angst eller en anden form for behandling med zoneterapi, så tøv ikke med at kontakte mig. Sammen finder vi ud af, hvilket behandlingsforløb der vil passe bedst til dig.

Du kan ringe til mig på telefon 28 94 19 60, sende en mail til ergoterapeut@ullaknudsen.dk eller udfylde kontaktformularen, som du finder her på siden. Så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Praktiske oplysninger

Når du har fået Zoneterapi, er det vigtigt, du husker at drikke rigeligt med væske, helst i form af vand, da kroppen renser ud.

Husk at medbringe:

Et lagen

Et stort håndklæde

Eget tæppe

Tag løse bukser på

Zoneterapi skal gerne virke hurtigt, som oftest efter 3-5 behandlinger. Oplever du ingen reaktioner, hverken forbedringer eller forværringer, vil jeg anbefale dig andre behandlingsformer, medmindre du nyder Zoneterapien udelukkende for velværens skyld. Lad mig vide, hvilke reaktioner, du mærker.

Jeg anbefaler, at der minimum går en uge mellem behandlingerne. Din krop skal nå at reagere på Zoneterapien og sætte gang i egne selvhelbredende kræfter. Oplever du en forværring af symptomer, skal du mærke en bedring igen, inden næste behandling.

Jeg har, som zoneterapeut og autoriseret sundhedsperson journaliseringspligt. Her overholder jeg naturligvis gældende GDPR lovgivning. Ligeledes har jeg tavshedspligt, så du trygt kan dele din situation med mig.

Menu