Om mig

Angstbehandler, ergo- og zoneterapeut

Jeg er gift og mor til vores 3 skønne børn på 11-17 år. Jeg elsker at være aktiv, at være i naturen og sammen med familien. Her er fokus på sjove, nærværende aktiviteter, som stimulerer og giver ro på nervesystemet. Vi bor på landet, med dyr og skønne omgivelser.

Min helt store passion er at hjælpe børn og unge, der pga. overbelastede nervesystemer, svære følelser og måske sanseforstyrrelser har udfordringer med at deltage i hverdagsaktiviteter og er i mistrivsel. Ofte, når der dykkes et spadestik dybere, ligger der måske oplevelser helt tilbage fra fostertilstand, fødsel eller tidligere barndom bag, som har sat sine spor, med traumerespons, angst og selvværdsproblematikker som følge.

Min egen historie

Som mor har jeg haft svær angst helt tæt inde på livet. Min ældste datter havde udfordringer efter en hurtig fødsel og oplevelser i tidlige barndom, der satte sig i kroppen som traumerespons. Det udviklede sig til svær angst. Som ellers ressourcestærke forældre, stod vi magtesløse. Vi gjorde alt, hvad vi kunne – men vores datters angst tiltog. Hun havde særligt separationsangst og angst for opkast; en alt indgribende fobi, der blandt andet resulterede i spisevægring, nedsmeltninger samt sikkerheds- og undgåelsesadfærd. Hun var altid på overarbejde. Det samme var vi, som forældre. Vi oplevede systemets svære gang. Vi navigerede altid i, hvilken dagsform, vores datter havde, og det påvirkede hele familien. Vi søgte selv viden, arbejdede intensivt hjemme og gennemgik et Cool Kids forløb. Helt i mål kom vi, da vi søgte hjælp privat. Her blev vi mødt med anerkendelse, forståelse samt behandling af de traumer, der lå til grund for det hele. Denne terapi kunne jeg selv benytte mig af, når det indimellem efterfølgende var nødvendigt. Nu er vores datter i høj trivsel, med en aktiv hverdag, uden angst, der styrer.

Jeg har også selv mærket angsten. Men jeg har truffet en beslutning. Angsten skal heller ikke styre mit liv – og min vision er at hjælpe andre med angstproblemantikker samt forældre til angstramte børn. Så de også kan slippe angstens greb og leve en meningsfuld hverdag.

Hvad inspirerer mig?

Som ergoterapeut har jeg 16 års erfaring i arbejdet med børn, unge og voksne, særligt inden for specialområdet, i kommunalt regi. I december 2020 sagde jeg mit job op for at satse på egen virksomhed. Jeg ønskede at kunne give noget mere, end muligt i kommunalt regi, og særligt at gå efter min passion.

Jeg tog uddannelse til TeenTrivsel Mentor af Susanne Søndergaard, TeenTrivsel, og jeg var selv medunderviser på uddannelsen af næste hold mentorer. Her underviste jeg bl.a. om nervesystemet, sansebearbejdning og brug af kognitive redskaber. Uddannelsen bestod i øvrigt af naturterapi, sociale relationer samt brug af åndedrættet og andre kropslige strategier.

Yderligere har jeg taget kurser omkring sansebearbejdning og sanseintegration, børn og mental sundhed, traumebehandling til børn samt angstbehandling, og jeg har viden og erfaring omkring diagnoser som ADHD og autimsespektrumforstyrrelser.

Jeg supplerede i øvrigt med en uddannelse til RAB godkendt Zoneterapeut, på Zoneterapeutskolen i Kolding og elsker den effekt zoneterapeutisk behandling har, på børn som voksne, særligt i forhold til at give ro på nervesystemet, men også andre ubalancer.

Jeg er erfaren, rolig og nærværende

Alt i alt har jeg, både som fagperson og privat, oparbejdet en stor værktøjskasse, at tage i brug, for at hjælpe dig eller dit barn. Og lige netop at hjælpe, går jeg langt for. Jeg søger løbende ny viden og modtager løbende supervision.

Jeg ved, hvor vigtigt det er at blive mødt i de frustrationer og følelser, man kan stå i, som forældre til et barn, der ikke trives. Samtidig kan det som forælder være givende at få stillet de rigtige spørgsmål og få hjælp til at se indad og ændre uhensigtsmæssige mønstre i familien.

Med min brede erfaring, mit rolige sind og min evne til at skabe en tillidsvækkende relation, hvor jeg lytter nærværende og kommunikerer anerkendende og ærligt, kan du, dit barn og hele familien med tryghed få hjælp hos mig.

Inden du eller I tager beslutning om min hjælp, tilbyder jeg en gratis, afklarende forsamtale, hvor I har mulighed for at mærke, om tilliden er der til mig. Vi afdækker sammen, hvori udfordringerne er, og hvad næste skridt er.

Du kan booke en tid til en forsamtale eller til Zoneterapibehandling her.

Uddannelser & kurser ergoterapi:

2023: Temadag om grundlæggende forståelse for børn og unge med autismespektrumforstyrrelser

2023: Kursus v/ psykoterapeut Maiken Bjerg; Traumebehandling til børn, modul 3, 2 dage

2023: Temadag v/ Inger Thormann og Inger Poulsen; Tidlig traumeterapi – efter spædbarnsterapi metoden.

2023: Kursus v/ familie- og psykoterapeut Helle Fonager; Kursus i angstbehandling for terapeuter, 3 dage, samt 3 x 3 timers supervision.

2023: Kursus v/ psykoterapeut Maiken Bjerg; Traumebehandling til børn, modul 2, 2 dage

2022: Kursus v/ psykoterapeut Maiken Bjerg; Traumebehandling til børn, modul 1, 2 dage

2022: Kursus V/ børneergoterapeut Ingelis Arnsbjerg; Stephen Porges Polyvagale Teori og Vagus Nerve stimulation, 2 dage

2021: Uddannet TeenTrivsel Mentor af ergoterapeut Susanne Søndergaard, TeenTrivsel, 8 dage

2020: Kursus v/ fysioterapeut Pernille Thomsen; “Børn, fysioterapi og mental sundhed”

2020: Kursus v/ ergoterapeut Ulla Sparholt; Sanseintegrationsbehandling

2017: Kursus v/ ergoterapeut Ulla Sparholt; Sensory Profile test

2005: Uddannet professionsbachelor i ergoterapi

Uddannelser & kurser zoneterapi:

2022: Kursus v/ Janni Almosetoft; Ansigtszoneterapi

2022: Kursus v/ Jan Almskou; Systembehandling ud fra meridianerne og de 5 elementer

2021: Uddannet RAB godkendt Zoneterapeut, Zoneterapeutskolen Kolding

2020: Kursus v/ Jeanette Bille Kjeldsen: Zoneterapi og akupressur til børn, gravide og fødende

2020: Grundmodul i muskelmassage, med speciale i fodzoneterapi og sportsskader, Zoneterapeutskolen Kolding

Menu