Om mig

Trivselsmentor med passion for at hjælpe med at slippe angstens greb.

Jeg er gift og mor til vores 3 skønne børn på 9-15 år. Jeg elsker at være aktiv, at være i naturen og sammen med familien. Her er fokus på sjove, nærværende aktiviteter, som stimulerer og giver ro på nervesystemet. Vi bor på landet, med dyr og skønne omgivelser.

Min helt store passion er at hjælpe børn, unge og voksne, der pga. bekymringer, angst og selvværdsproblematikker har vanskeligheder med at deltage i hverdagsaktiviteter og er i mistrivsel.

Og det er jeg af en helt særlig grund.

Min egen historie

Som mor har jeg haft svær angst helt tæt inde på livet. Min ældste datter havde udfordringer efter en traumatisk fødsel og andre traumatiserende oplevelser. Det udviklede sig til svær angst. Som ellers ressourcestærke forældre, stod vi magtesløse. Vi gjorde alt, hvad vi kunne – men vores datters angst tiltog. Hun havde særligt separationsangst og angst for opkast; en alt indgribende fobi, der blandt andet resulterede i spisevægring, nedsmeltninger og sikkerhedsadfærd. Hun var altid på overarbejde. Det samme var vi, som forældre. Vi oplevede systemets svære gang. Vi navigerede altid i, hvilken dagsform, vores datter havde, og det påvirkede hele familien. Vi søgte selv viden, arbejdede intensivt hjemme og gennemgik et Cool Kids forløb. Helt i mål kom vi, da vi søgte hjælp privat. Her blev vi mødt med anerkendelse, forståelse samt behandling af de traumer, der lå til grund for det hele. Denne terapi kunne jeg selv benytte mig af, når det indimellem efterfølgende var nødvendigt. Nu er vores datter i høj trivsel, med en aktiv hverdag, uden angst.

Jeg har også selv mærket angsten. Men jeg har truffet en beslutning. Angsten skal ikke styre – og min ambition er at hjælpe andre angstramte samt forældre til angstramte børn. Så de også kan slippe angstens greb og leve en meningsfuld hverdag.

Hvad inspirerer mig?

Jeg er uddannet ergoterapeut og har 16 års erfaring i arbejdet med børn og voksne, særligt inden for specialområdet, i kommunalt regi. I december 2020 sagde jeg mit job op for at satse på egen virksomhed. Jeg ønskede at kunne give noget mere, end muligt i kommunalt regi, og særligt at gå efter min passion.

Jeg supplerede min ergoterapifaglighed med en uddannelse til RAB godkendt Zoneterapeut, på Zoneterapeutskolen i Kolding og elsker den effekt zoneterapeutisk behandling har, på børn som voksne, særligt i forhold til at give ro på nervesystemet.

Herudover tog jeg uddannelse til TeenTrivsel Mentor af Susanne Søndergaard, TeenTrivsel, og jeg var selv medunderviser på uddannelsen af næste hold mentorer. Her underviste jeg bl.a. om nervesystemet, sansebearbejdning og brug af kognitive redskaber. Uddannelsen bestod i øvrigt af naturterapi, sociale relationer samt brug af åndedrættet og andre kropslige strategier.

Jeg har suppleret min viden på børneområdet med kurser omkring sansebearbejdning og sanseintegration, børn og mental sundhed samt traumebehandling. Udover nedenstående kurser har jeg kurser og erfaring omkring diagnoser som fx. ADHD og autimsespektrumforstyrrelser.

Jeg er erfaren, rolig og nærværende

Alt i alt har jeg, både som fagperson og privat, oparbejdet en stor værktøjskasse, at tage i brug, for at hjælpe dig eller dit barn. Og lige netop at hjælpe, går jeg langt for.

Jeg ved, hvor vigtigt det er at blive mødt i de frustrationer og følelser, man kan stå i, som forældre til et barn, der ikke trives. Samtidig kan det som forælder være givende at få stillet de rigtige spørgsmål og få hjælp til at se indad og ændre uhensigtsmæssige mønstre i familien.

Med min brede erfaring, mit rolige sind og min evne til at skabe en tillidsvækkende relation, hvor jeg lytter nærværende og kommunikerer anerkendende og ærligt, kan du, dit barn og hele familien med tryghed få hjælp hos mig.

Inden du eller I tager beslutning om et forløb, tilbyder jeg altid en gratis, afklarende og uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe.

Du kan booke en tid til dette eller til Zoneterapibehandling her.

Uddannelser & kurser ergoterapi:

2022: Kursus v/ psykoterapeut Maiken Bjerg; Traumebehandling til børn, modul 1

2022: Kursus V/ børneergoterapeut Ingelis Arnsbjerg; Stephen Porges Polyvagale Teori og Vagus Nerve stimulation

2021: Uddannet TeenTrivsel Mentor af ergoterapeut Susanne Søndergaard, TeenTrivsel

2020: Kursus v/ fysioterapeut Pernille Thomsen; “Børn, fysioterapi og mental sundhed”

2020: Kursus v/ ergoterapeut Ulla Sparholt; Sanseintegrationsbehandling

2017: Kursus v/ ergoterapeut Ulla Sparholt; Sensory Profile test

2005: Uddannet professionsbachelor i ergoterapi

Uddannelser & kurser zoneterapi:

2022: Kursus v/ Janni Almosetoft; Ansigtszoneterapi

2022: Kursus v/ Jan Almskou; Systembehandling ud fra meridianerne og de 5 elementer

2021: Uddannet RAB godkendt Zoneterapeut, Zoneterapeutskolen Kolding

2020: Kursus v/ Jeanette Bille Kjeldsen: Zoneterapi og akupressur til børn, gravide og fødende

2020: Grundmodul i muskelmassage, med speciale i fodzoneterapi og sportsskader, Zoneterapeutskolen Kolding

Menu