Ulla knudsen

Ulla Knudsen

TeenTrivsel Mentor, Børneergoterapeut og Zoneterapeut

ulla knudsen

Uddannelser og Kurser

2021: Uddannet TeenTrivsel Mentor af Susanne Søndergaard, TeenTrivsel

 

2021: Uddannet RAB Zoneterapeut

 

2020: Kursus v/ Pernille Thomsen; “Børn, fysioterapi og mental sundhed”

 

2020: Kursus; Sanseintegrationsbehandling

 

2017: Kursus; Sensory Profile test

 

2011: Certificeret NADA Akupunktør 

 

2005: Uddannet proffessionsbachelor i ergoterapi

ergoterapeut foreningen
RAB
zoneconnection terapeutforening

Jeg er gift og mor til vores 3 børn på 8-14 år. Jeg elsker at være aktiv, at være i naturen og sammen med familien. Her er fokus på sjove, nærværende aktiviteter, som stimulerer og giver ro på nervesystemet. Vi bor på landet, med dyr og skønne omgivelser.

 

Jeg er uddannet ergoterapeut fra 2005 og har 16 års erfaring i arbejdet med børn og voksne, særligt inden for specialområdet. 

 

Er uddannet til TeenTrivsel Mentor af Susanne Søndergaard, TeenTrivsel, i foråret 2021. Jeg inspireres i øvrigt af Pernille Thomsens måde at anskue det overbelastede nervesystem samt  behandling heraf. Jeg har suppleret min viden på børneområdet med kurser omkring sansebearbejdning og sanseintegration.

 

Er uddannet RAB Zoneterapeut 2021, på Zoneterapeutskolen i Kolding; https://www.zoneterapeutskolen-kolding.dk 

 

Min helt store passion er at hjælpe børn og unge, der har vanskeligheder med at deltage i hverdagsaktiviteter og er i mistrivsel, særligt pga. bekymringer, angst og selvværdsproblematikker

Jeg ønsker at skabe en forståelse for barnet eller den unge som værende unik og værdifuld frem for anderledes og besværlig. At tage barnet / den unge og forældrene i hånden, og tage de skridt  sammen, der skal til, for at skabe bedre trivsel og en dejligere hverdag.  

 

Jeg ved, hvor vigtigt det er at blive mødt i de frustrationer og følelser, man kan stå i, som forældre til et barn, der ikke trives. Samtidig kan det som forælder være givende at få stillet de rigtige spørgsmål og få hjælp til at se indad og ændre uhensigtsmæssige mønstre i familien.  

 

Med min brede erfaring, mit rolige sind og min evne til at skabe en tillidsvækkende relation, hvor jeg lytter nærværende og kommunikerer anerkendende og ærligt, kan du, dit barn og hele familien  med tryghed få hjælp hos mig.  


Inden I tager beslutning om et evt. trivselforløb eller et sansebearbejdningsforløb tilbyder jeg altid en gratis, afklarende og uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dit barn eller din teenager. Du kan booke en tid til dette eller til Zoneterapibehandling herunder.