Ulla knudsen

Ydelser

Der tilbydes individuelle trivselsforløb for børn og unge 6-18 år, samt individuelle forløb med fokus på sansebearbejdning for børn og unge 3-14 år; inkl. undersøgelse, råd og vejledning.

 

Inden I tager en beslutning, tilbydes altid en gratis, afklarende samtale, med stor værdi: 

  • Hjælp til at afdække, hvori udfordringerne er. 
  • Hjælp til at finde næste skridt til bedre trivsel. 
  • Mulighed for at mærke, om I, og ikke mindst jeres barn / teenager har tillid til mig. 

Er der et match i kemi og håb for jer om en vej til større trivsel og en dejligere hverdag, har I mulighed for at kort eller langt individuelt trivselsforløb a` hhv. 5 eller 10 gange eller et forløb med fokus på sansebearbejdning a` 4 gange inkl. undersøgelse, råd og vejledning.

 

Trivselsforløbene foregår i klinikken eller i eget hjem, ligesom jeg også kan benytte naturen.

 

Der tilbydes, ved behov, støtte ved møder med skole, kommune, læge, psykiatrien mv.  

 

Herudover tilbydes Zoneterapi, evt. kombineret med NADA øreakupunktur, til børn som voksne. 

Trivelsforløb børn og unge

Der tilbydes korte og lange trivselsforløb a` hhv. 5 eller 10 sessioner, for børn og unge 6-18 år. Der tages udgangspunkt i hver enkelt barn / ung og dennes forældre, hvorfor der altid tilrettelægges et individuelt forløb...

Sansebearbejdnings forløb

Der tilbydes forløb a` 4 sessioner, med fokus på sansebearbejdning for børn og unge 3-14 år. Børn kan have vanskeligheder med sansebearbejdningen, ved enten at over- eller underreagere på sanseindtryk...

Zoneterapi

Ved Zoneterapi gives der trykpåvirkninger på reflekszoner på og under fødderne for at forbedre funktionen et andet sted i kroppen. Man kan, med zoneterapi, påvirke væv og organer overalt i kroppen...

Hvad andre siger...

”Det med søhesten og myggen er gået rent ind. Min datter har fortalt hele familien om, hvad der sker i hjernen, og hvad man skal gøre for at få søhesten større, så den bedre kan hjælpe hende. Jeg har helt sikkert også lært en masse i dag, som vi kan bruge herhjemme. Nu har jeg fået gennemlæst din rapport, og hold op, hvor er den god! Den er nu videresendt til skolen. Du er vildt dygtig, og jeg er glad for, at vi valgte at tage ned til dig. Min datter bliver mere og mere glad og sikker på sig selv”.
Tina, mor til 10 årig pige
I et trivselsforløb, suppleret med en sensorisk profil undersøgelse.
” Ulla har muliggjort, at vores datters udtale er blevet mere tydelig. Hun har anbefalet gode redskaber til både børnehaven og i hjemmet. Ulla er en troværdig og dygtig rådgiver, som kun får vores bedste anbefalinger!”
Fam. Bregnsholm
Familie med pige i genoptræningsforløb.
”Ulla formår at skabe en helt rolig og nærværende stemning. Jeg kom ikke til Ulla med nogle helbredsmæssige problemer, men hun formåede alligevel at finde og beskrive nogle problematikker, jeg kunne nikke genkendende til - samtidig med en dejlig wellness følelse, og en efterfølgende styrket jordforbindelse”.
Hanna
Zoneterapiklient