Jeg tilbyder

Trivselsforløb og zoneterapi for børn, unge og voksne.

Til børn og unge tilbydes individuelt tilrettelagte trivselsforløb gennem 12 uger, med baggrund i veldokumenterede og evidensbaserede redskaber og strategier samt stor personlig og faglig erfaring. Forældre er altid deltagende i forløb med børn og i mere eller mindre grad i forløb med unge, hvilket vi aftaler. Et forløb a`5 eller 10 sessioner er også muligt.

Zoneterapeutisk behandling bruges så vidt muligt som metode i et trivselsforløb, enten til barnet, den unge eller forældre. Ønskes udelukkende zoneterapeutisk behandling, er dette også muligt, evt. kombineret med NADA øreakupunktur, for både børn, unge og voksne.

Er der mistanke om sansebearbejdningsvanskeligheder, er det muligt at få lavet en Sensorisk Profil undersøgelse, som del af et trivselsforløb eller alene, inkl. interview, observation, tolkning og evt. en skriftlig rapport samt tilbagemelding og vejledning.

Forældresparring tilbydes alene eller som del af trivselsforløb.

Gratis, afklarende forsamtale

Inden der tages en beslutning om et evt. forløb, tilbydes altid en gratis, uforpligtende forsamtale. Jeg anbefaler, at begge forældre så vidt muligt deltager, ligesom jeg anbefaler det større barn at deltage i samtalen. Som udgangspunkt foregår samtalen i klinikken, hvilket jeg vil anbefale. Kontakt mig på forhånd eller skriv en note ved booking, hvis du ønsker samtalen telefonisk eller online. Der kan også aftales besøg i eget hjem, i Vejen. Er du i tvivl, er du velkommen til en kort, gratis telefonisk samtale, før du booker tid.

Ved samtalen får du:

Mulighed for at mærke, om tilliden er der til mig.

Hjælp til at afdække, hvori udfordringerne er og hvad næste skridt er.

Hjælp til afklaring af behov for indsatsen og om du er klart til at investere i dit barns eller din egen trivsel.

Du kan booke tid til forsamtalen eller zoneterapi eller købe et gavekort på valgfrit beløb, til valgfri ydelse, herunder:

Trivsel Børn

Der tilbydes individuelt tilrettelagte trivselsforløb á 12 uger for børn 6-12 år, hvor jeg tager jer i hånden. Opnå en aktiv hverdag med meningsfuld deltagelse, glæde, nærvær og gode relationer.

Trivsel Unge

Der tilbydes individuelt tilrettelagte trivselsforløb á 12 uger, for unge og voksne 13+ år, hvor jeg tager jer i hånden. Opnå en aktiv hverdag med meningsfuld deltagelse, glæde, nærvær og gode relationer.

Sansebearbejdning

Der tilbydes undersøgelse af børn og unges sansebearbejdning, herunder en Sensorisk Profil undersøgelse, observation, tolkning og skriftlig rapport, tilbagemelding og vejledning samt opfølgning.

Forældresparring

Er barnet eller den unge ikke klar til at modtage hjælp, eller har I blot brug for et boost til at hjælpe jeres barn til positiv udvikling, tilbydes forældresparring, i klinikken, telefonisk eller online.

Zoneterapi Børn & Voksne

Ved zoneterapi gives der trykpåvirkninger på reflekszoner på og under fødderne eller i ansigtet for at forbedre funktionen et andet sted i kroppen. Man kan, med zoneterapi, påvirke væv og organer overalt i kroppen.

NADA øreakupunktur

NADA er godt som supplement til anden behandling, da det er er med til at afstresse krop og psyke. NADA tilbydes i klinikken til NADA Café eller som supplement til anden behandling.

Menu