Kontakt

Ulla Knudsen

Vil du i kontakt med mig, så hold dig endelig ikke tilbage. Ring eller send en e-mail, så svarer jeg hurtigst muligt.

Ådalen 13B, st.tv., 6600 Vejen

Åbningstider

Mandag 11:00 – 19:00
Tirsdag 08:15 – 16:00
Onsdag Lukket
Torsdag 08:15 – 16:00
Fredag 08:30 – 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Mine åbningstider er kun som udgangspunkt og fleksible, så kontakt mig endelig, hvis du har svært ved at finde en ledig tid i kalenderen. Jeg svarer hurtigst muligt, på tlf. eller mail, også uden for skrevne åbningstid.

OBS! Jeg holder ferie i uge 42, men svarer på mails. Online booking er selvfølgelig åben 🙂

Send en e-mail

Her kan du sende mig en e-mail. Udfyld blot felterne, klik Send og så vil du høre fra mig snarest muligt. Ønsker du at sende sikkert, kan du kontakte mig, og jeg kan sende dig en mail, du skal åbne med en kode, du modtager på sms.

Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
Fill out this field
Fill out this field

Nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.

Modtag min e-bog: “Slip angstens greb”

Du kan modtage min e-bog: “Slip angstens greb – en guide til dig, der er forælder til et barn med angst” ved at udfylde nedenstående formular. Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, som du til enhver tid kan afmelde igen.

Menu