Kontakt

Ulla Knudsen

Vil du i kontakt med mig, så hold dig endelig ikke tilbage. Ring eller send en e-mail, med dit tilf.nr., så svarer jeg hurtigst muligt. Husk evt. at tjekke uønsket post/spam for svar.

Ådalen 13B, st.tv., 6600 Vejen

Sikker e-mail

Hvis du gerne vil sende mig en mail, bedes du trykke på knappen herunder. Mailen du sender, er sikret via firmaet EasyMe, som er min dataansvarlige, og derfor overholder gældende GDPR regler. Derfor er det muligt at sende personfølsomme oplysninger, hvis du har behov for dette. Når du modtager mit svar, får du en kode tilsendt på sms. Husk evt. at tjekke uønsket post/spam for svar.

Åbningstider

Mandag 11:00 – 19:00
Tirsdag 08:15 – 16:00
Onsdag 11:00-16:00
Torsdag 08:15 – 16:00
Fredag 11:00 – 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Mine åbningstider er kun som udgangspunkt og fleksible, så kontakt mig endelig, hvis du har svært ved at finde en ledig tid i kalenderen. Jeg svarer hurtigst muligt, på tlf. eller mail, også uden for skrevne åbningstid.

Du kan booke din tid via knappen herunder. Jeg benytter firmaet Easyme som dataansvarlig ift. booking af tider og journalisering, og overholder naturligvis gældende GDPR regler. Derfor kan du også trygt indtaste dine oplysninger, når du booker tid online.

Nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.

Modtag min e-bog: “Slip angstens greb”

Du kan modtage min e-bog: “Slip angstens greb – en guide til dig, der er forælder til et barn med angst” ved at udfylde nedenstående formular. Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, som du til enhver tid kan afmelde igen.

Menu